Mosterd-dillesaus: de combinatie van mosterd en dille is populair. Eerst was deze saus vooral te verkrijgen in potjes, maar wat een geklieder was dat. Lepeltje erin, doseren op een blokje kaas en je kleding schoonhouden was een ware kunst. Dat moet makkelijker kunnen, vinden wij. Vandaar deze immens populaire saus in een handige knijpfles. Deze saus smaakt heerlijk bij een blokje kaas, op vleeswaren en natuurlijk bij zalm of tonijn. Nog een bijzondere combinatie? Proef deze saus eens op gebakken of gekookte witte vis, zoals kabeljauw, pangafilet of dorade.

Inhoud

265ml

Ingrediƫnten

Mosterd 34% (water, mosterdzaden, azijn, specerijen, natuurlijk kruidenaroma), suiker, zonnebloemolie, honing, water, dille puree 2,5% (dille, water, zout, zonnebloemolie), mosterdzaad 13%, zout, verdikkingsmiddel: xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, kleurstof: natuurlijk caroteen.

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 ml: energie 1608kJ / 384 kcal, vetten 17 g (waarvan verzadigd 1,8 g), koolhydraten 52 g (waarvan suikers 51 g), eiwitten 2,7 g, zout 1,8 g

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.