Mosterd-dillesaus: de combinatie van mosterd en dille is populair. Eerst was deze saus vooral te verkrijgen in potjes, maar wat een geklieder was dat. Lepeltje erin, doseren op een blokje kaas en je kleding schoonhouden was een ware kunst. Dat moet makkelijker kunnen, vinden wij. Vandaar deze immens populaire saus in een handige knijpfles. Deze saus smaakt heerlijk bij een blokje kaas, op vleeswaren en natuurlijk bij zalm of tonijn. Nog een bijzondere combinatie? Proef deze saus eens op gebakken of gekookte witte vis, zoals kabeljauw, pangafilet of dorade.

Inhoud

265ml

Ingrediƫnten

Mosterd 37% (water, mosterdzaden, azijn, specerijen), suiker, zonnebloemolie, honing, Dijonmosterd 3,0% (water, mosterdzaden, azijn, zout), dille 1,6%, water, zout, verdikkingsmiddel: xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, kleurstof: betacaroteen.

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 ml: energie 1660 kJ / 400 kcal, vetten 17 g (waarvan verzadigd 1,9 g), koolhydraten 55 g (waarvan suikers 53 g), eiwitten 3,3 g, zout 1,7 g

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.


Volg ons

© 2017 Yildriz

Een WebNL site