< Terug naar overzicht
  • Mexicaanse Salsasaus
  • snacks
  • 15 min.

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

  • 4 pistoletjes
  • 8 chipolata worstjes
  • Rode ui
  • Avocado
  • 100 gram cherry tomaatjes
  • 100 gram jalapenos
  • 100 gram ontbijtspek
  • Snufje peper en zout
  • Yildriz Mexicaanse Salsasaus
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Hotdogs zijn hip! Ze zijn de nieuwe hamburgers. De Mexicaanse variant moet je geproefd hebben! Spicy en sweet!

Bak de ontbijtspek in een droge pan. Laat de plakjes uitlekken. Pel en snipper ondertussen de rode ui en snijd de tomaat in blokjes.

Bereid de guacamole door de avocado fijn te prakken met een vork. Meng de avocado met de rode ui en tomaat. Breng de guacamole op smaak met een snufje peper en zout. Snijd de jalapenos pepers zo fijn mogelijk.

Bak de chipolata worstjes in 10 minuten rondom bruin. Snij vervolgens de pistoletjes door de helft. Leg de worstjes erop en serveer het broodje met de home made guacamole en jalapenos. Maak de hotdop af door deze rijkelijk te beleggen met Yildriz Mexicaanse Salsasaus.

Buen provecho!

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.