< Terug naar overzicht
  • Schotse Cocktailsaus
  • snacks
  • 30 min.

Ingrediƫnten

Voor 2 personen

  • 100 gram Hollandse garnalen of gamba's
  • Grapefruit
  • Avocado
  • Yildriz Ierse Cocktailsaus
  • Snufje peper en zout

Bereidingswijze

De garnalensalade is een verrukkelijk voorgerecht. Maar ook ideaal als frisse bite op warme zomerdagen. Yildriz Ierse cocktailsaus geeft net dat beetje meer pit en power!

Dep de garnalen droog. Snijd de grapefruit in partjes en avocado in plakjes. Maak eventueel een bedje van rucola. Schep hierop de grapefruit, avocado en garnalen. Maak de salade af met een flinke klodder Yildriz Ierse Cocktailsaus.

De pittige taste van de garnalensalade komt nog beter tot zijn recht met een frisse, fruitige wijn. De perfecte combinatie voor een avondje genieten!

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.