< Terug naar overzicht
  • Noorse Mosterd-dillesaus
  • diner
  • 15 min.

Ingrediƫnten

Voor 6 personen

  • 600 g vastkokende aardappels
  • 10 cocktailaugurken
  • Handje bospaddestoelen
  • Appel
  • Zure room (125 ml)
  • Snufje peper en zout

Bereidingswijze

Kies voor een stevig bijgerecht op koude winterdagen. Of geniet van deze frisse aardappelsalade op zonnige lentemiddagen! Deze Noorse klassieker is een alleskunner én binnen no time in elkaar te flansen! 

Schil de aardappels en snijd deze in blokjes. Kook de blokjes in 5 tot 8 minuten beetgaar. Snijd ondertussen de augurken in plakjes. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd ook deze in stukjes. 

Vul de kommetjes met de aardappelblokjes. Garneer deze met de augurk en appel. Giet hierover de zure room en de Yildriz Noorse Mosterd Dillesaus. Versier met wat bospaddestoelen!

Nyte måltidet!

 

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.