< Terug naar overzicht
  • Griekse Knoflooksaus
  • lunch
  • 30 min.

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

  • 450 g rundergehakt
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl komijn
  • 1 tl koriander
  • 1/2 tl kaneel
  • Snufje zout en peper
  • Yildriz Griekse Knoflooksaus
  • 4 tortilla's
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Echte Griekse Kofta is een eenvoudig en smakelijk gerecht voor iedere gelegenheid! Lunch, diner of als hapje bij de borrel!

Verhit in een koekenban een scheutje olijfolie. Hak de knoflook fijn en fruit deze in de koekenpan.

Meng het rundergehakt met de komijn, koriander en kaneel. Kneed het gehakt tot ovaalvormige burgertjes. Bak deze in circa 10 minuten in de grillpan (of barbecue) tot ze gaat zijn.

Verwarm de wraps in magnetron. En serveer deze op een bord samen met de koftaspiesjes en knoflooksaus!

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.