< Terug naar overzicht
  • Noorse Mosterd-dillesaus
  • lunch
  • 15 min.

Ingrediƫnten

  • Zalmfilet
  • Meergranen pistolet
  • Rucola
  • Citroen
  • Geitenkaas
  • Pijnboompitten
  • Peper
  • Zout
  • Yildriz Noorse Mosterd Dille saus

Bereidingswijze

Noorwegen heeft niet alleen fantastische fjorden, maar ook zalige zalm! Wist je dat zalm naast super smakelijk ook gigantisch gezond is? De olieën geven je weerstand een boost en laten je huid stralen! Geen fan van de healthy lifestyle?! Zalm doet ook wonderen voor je kater! Dat maakt deze Zalmsandwich met Noorse Mosterd Dillesaus het ultieme zondagse comfort food!

Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan totdat de pitjes lichtbruin van kleur zijn.

Snijd het broodje doormidden. Smeer beide zijdes royaal in met geitengaas. Kruid de zalmfilet met zout en peper. Halveer de citroen en knijp één helft uit boven de zalm. Leg de zalmfilet op de geitenkaas en top deze af met de rucola en pijnboompitten. 

Voor de ultieme smaaksensatie: Maak de Zalmsandwich af met de Yildriz Noorse Mosterd Dillesaus. De combinatie van de mosterdzaadjes en verse dille zijn een perfecte match bij de zalm en geitenkaas!

Nyte måltidet!

 

Uw favoriete saus niet verkrijgbaar? Vraag uw retailer naar het product.